En lat fredag, fast aktiv

Inspirerad av den fantastiska träningsveckan som jag haft hade jag bestämt att ge mig ut på morgonpromenad idag. När jag tittade ut genom sovrumsfönstret och konstaterade att det var regn och blåst och 13 grader så omprövade jag mitt beslut.
Ja jag vet; Det finns inget dåligt väder, bara fel kläder. Jag vet också att vädret inte ska hindra en att ge sig ut. Men nej, idag lyssnade jag inte på det. Så jag stannade kvar i sängen en stund till. Så skönt.

När jag väl steg upp och det fortfarande regnade och blåste så bestämde jag mig för att inte gå ut överhuvudtaget i dag. Så blev det också.

Det fick alltså bli en lat fredag. Jag åt frukost länge. Inte den fantastiska buffé som vi fått i en vecka, utan idag återgick jag till min morgongröt. Efter frukosten började jag gå och plocka lite. Lade ihop tvätt, packade upp det sista. Sådant som man kan ge sig tid att göra när man är fri. Det kändes lagom aktivt och en hel del blev gjort och tänk det är bara fredag i dag (fast det kändes som lördag).

Ja jag kände mig lite lat och avslappnad i dag, men började ta tag i sådant som jag skulle ha gjort för länge sedan, men aldrig tyckt mig ha haft tid för. Så jag använde mig av den energi som jag samlat på mig under veckan. Bl a satte jag igång och sortera mina skor. Jag konstaterade att jag har många, och många av dem använder jag inte av olika skäl. Nu blev det en utsortering och bara de som jag känner mig bekväm i fick stanna kvar.

En annan sak som jag dragit på länge var att sortera en låda med fotografier som vi ”hittat” bland våra saker i Limhamn. Så i dag monterade jag en del av dem i en ram som innehåller 10 fotografier och hängde upp några andra som redan var inramade. I morgon fortsätter jag ”pysslandet”. Man ska minsann inte ta ut sig 😃. Det skulle ju vara en lat fredag.

Svens mormor och morfar
Mina föräldrar

Lite gamla familjebilder

Till lunch bjöd Sven på rådjursburgare med rödbetor och till det sallad och stekt ägg. Jättegott, och brödet hoppade jag över så klart eftersom jag nu kör mitt nya koncept och mot mitt mål.

Under en del av eftermiddagen ägnade jag mig åt lite arbete, både med advokatbyrån och med Centerpartiet. Skönt att även hinna med sådant i lugn och ro och inte känna stress. Överhuvudtaget känner jag mig behagligt avstressad. Det måste vara en SHE i Spanien 2019-effekt. Hoppas att den håller i länge.


Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
så skönt att kunna ta det lugnt och göra sånt som man inte gör annars, det är ju också viktigt. Härligt med alla familjebilder. Hoppas du får en skön lördagnouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229