En lång dag, men positiv

I dag blev det en riktigt lång dag. Det blev emellertid överlag en riktig bra och positiv dag.

Det började på morgonen när jag ställde mig på vågen. Minus 4,1 kg min första vecka på helfart. Självklart är det mest vätska som man förlorar första veckan, men jag tycker dock att jag druckit ordentligt under veckan och därför tror jag att det inte bara är vätska. Nu kör jag in på vecka två med samma koncept - helfart.


På jobbet började vi med ett superkort enhetsmöte och sedan släppte vi in Maria Kellström från Maria Voice Studio. Hon var hos oss för ungefär en månad sedan för att träna våra röster och få oss att utnyttja våra resurser så att vi blir lyssnade till på ett bättre sätt.

Det blev som väntat en mycket bra uppföljning. Där vi ytterligare fick vässat ett av våra viktiga vapen - våra röster. Alla kände att Marias coachning hade gett oss något positiv och alla förbättrats, var och en på sitt sätt. Vi kom överens om att träna på det vi lärt oss och att återse Maria till hösten.

Innan lunch klarade jag av några telefonsamtal och mail. Sedan var det dags för veckans Juristmöte, som blev ovanligt långt eftersom vi hade så mycket att diskutera. Vi har alltid intressanta diskussioner på våra juristmöten och ibland blir det riktig ”brain storming”.

Efter mötet var det dags att skriva ihop ett skadeståndsyrkande till en klient som blivit utsatt för brott. Det gick bra och jag blev precis klar med det innan det var dags för nästa dagsetapp.

Jag sitter i styrelsen för CK Malmö (Centerkvinnorna i Malmö) och i kväll var det styrelsemöte. Jag hade upplåtit vårt konferensrum för detta ändamål. Styrelsen saknade en ledamot, men vi övriga hade ett mycket bra och konstruktivt möte. Vi fick också nya attiraljer som ska få oss att synas och visa vilka vi är. Kepsar.

Se till att skapa minnesvärda ögonblick, för till slut kommer dina minnen vara det enda du har kvar.
Citat av Thomas Gunnarsson

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229