En kaosartad dag med skiftande känslor

Vissa dagar är bara värre än andra, eller om man ska se det positivt, mer innehållsrika.

Efter att ha haft två planeringsdagar var det i dag dags igen att ta sig i kast med alla arbetsuppgifter som låg och väntade.

Igår blev vårt administrativa system och Outlook uppdaterat och idag fungerade ingenting. Jag hade telefontider med nya klienter och när jag skulle ringa fungerade inte telefonen. Det blev till att starta om allt igen. För vissa gick det inte att logga in på mailen. Telefonerna ringde oavbrutet. Det kom oanmälda besökare osv. osv.

Förutom allt detta kaos, blev det också en dag med skiftande känslor pga vissa händelser.

För min del började det med ilska som så småningom övergick i förvåning. Ibland förstår man helt enkelt inte vissa saker som händer och varför de händer. Lika lite förstår man vissa människors reaktioner och man funderar över om det man ser verkligen är det riktiga, eller om det finns en dold agenda.

Mitt i allt detta som hände var det för min del dags att åka iväg på ett polisförhör med en klient. Det kändes nästan befriande och som om man fick en andningspaus och en chans att fokusera på annat och få perspektiv på saker och ting. Förhöret tog en timme och jag var lagom tillbaka på kontoret till eftermiddagsfikat.

Under eftermiddagen ljusnade det på flera fronter. Inte minst förändrades känslorna från förmiddagens negativa till positiva, med lite jäklar anamma och framtidstro. Så dagen som börjat i kaos och negativism, slutade i positivt tänkande.

Som avslutning på dag blev det ett dubbelpass på SHE gym (Indoor walking och Mage/rygg). Jag kände mig stark och körde passen stenhårt. Det var så skönt att bara släppa loss, att bara rensa hjärnan på alla intryck och att pumpa ut sig totalt fysiskt.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
det är intressant att se hur känslor kan förändras över så kort tid... vi som känner dig har ju sett det förut ... ilskan övergår i förvåning sedan till uppkavlade armar, en lösning på problemet och så går du glatt (nåja hyfsat) vidare ... heja dig!nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229