En heldag på havet

Efter att ha lämnat Barcelona kl 18 igår ”rullade” vi mot Italiens kust. Det blev en hel natt och en hel dag samt ytterligare en natt på havet. Vi gjorde inte många knop för att det skulle bli en behaglig resa och inte gå för fort.

Jag vaknade vid 7-tiden på morgonen, skrev blogg, och en timme senare var vi och åt frukost. Efter hand kom de andra också. Carina och Annelie hade varit i gymmet och sett ett tiotal delfiner hoppa runt fartyget. Häftigt!

Efter frukosten gick Sven och jag ner i Internet-rummet och jag publicerade min blogg, efter att ha fått kläm på hur jag skulle logga i på mitt wi-fi. Tyvärr fattade jag inte hur jag skulle logga ut så det tickade dyrbara minuter av vårt gratis wi-FI. Nåväl jag får väl nyttja surfen när vi, är i land, för då är vi ju på EU-mark, alternativ hitta gratis wi-fi.

Vi har kommit överens om att var och en gör sitt efter behov och önskemål. Efter ett tag gick vi upp på soldäck, mötte Andreas och sedan hittade vi Carina, Annelie och Amanda. Viktor var med Andreas och Nicole, visade det sig, låg för sig själv en stund innan hon gick med tjejerna och åt lunch och anslöt sig sedan till Andreas.

Det har blivit många olika konstellationer under resan och alla är med alla i olika omgångar. Precis så som vi hoppades att det skulle bli.

Vi passerade Sardinien och Sicilien på vår väg mot Italiens kust.

Vid 14-tiden åt Sven och jag lunch och sedan blev det solbad på övre soldäck ytterligare ett par timmar.

Vi försökte boka både bord i restaurang och underhållning, men det var fler än vi som hade den tanken, så det blev inget av med varken det ena eller det andra. Det fick bli middag i bufférestaurangen igen. Inget som vi ångrade eftersom man hade havstema, med mycket skaldjur. Mycket gott.

Efteråt hamnade vi nästan i matkoma.

Vi fortsatte ner till karaokebaren och i kväll var det bl a Annelie och Nicole som sjöng ivrigt påhejade av oss andra.

Så avslutades en härlig dag till sjöss, allt med fartyget Epic stävade mot Italiens kust. I morgon blir det ”strandhugg” i Neapel.

Här är lite fler bilder från den trevliga dagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229