En härlig Spa-helg

Förra helgen unnade vi oss en riktigt härlig spahelg. Vi hade vunnit en vistelse på Ystad Saltsjöbad för två, med övernattning och tre rättersmiddag.Det blev en mycket trevligt vistelse. Efter incheckningen i vårt trevliga hotellrum med utsikt över havet,blev det afternoon tea en av matsalarna. Där satt vi och intog vårt te, nybakade scones med härlig ost och marmelader och njöt av den fantastiska havsutsikten.


Ystad saltsjöbad är en modern anläggning, men med många mysiga, gammeldags och marina interiörer. Bl a fina fotogenlampor, gamla möbler och intressanta inredningsdetaljer.Våren hade just börjat vakna i Skåne denna helg och utomhuspoolen inbjöd inte till något bad om man inte tog en bastu innan.Vi avstod från bastun och badade i stället i inomhuspoolen och jacuzzin, samt kopplade av i relaxavdelningen. Det blev faktiskt en liten middagsslummer och jag körde också lite mental träning.Trerättersmiddagen avåt vi på kvällen i den trevliga matsalen. Innan måltiden startade vi med en
Dry Martini.Till maten blev det naturligtvis goda viner.Vi avstod från spabehandlingar, men vistelsen blev trots detta mycket avkopplande och härlig.


Från vårt hotellrum och sängen hade man en härlig havsutsikt. Så skulle man vakna och se ut varje morgon. Lyckliga dem som gör det!

Jag kan verkligen rekommendera ett besök på Ystad Saltsjöbad om ni vill ha en trevlig
spaupplevelse.Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Anonym
Anonym,
Hoppas att du inte har slutat blogga. Det var roligt att följa din resa. Du verkar så målmedveten och har en förmåga att vända det negativa (ev viktuppgång) till att bli något positivt, ta tag i saker och ting och samtidigt ta lärdom av det som hänt. .

/ Maria
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229