En härlig kväll med Spaniengänget

Så var jag tillbaka på jobbet igen efter semestern. Som vanligt gick måndagen i en rasande fart, med enhetsmöte, möte med kollegan Diana både med diskussion om ett ärende och om personalfrågor, och ett två timmar långt Juristmöte. Jag hann med några telefonsamtal och mail också mellan mötena. Slutligen skrev jag också ett överklagande i ett arbetstillståndsärende där Migrationsverket har tagit ut svängarna alldeles för mycket. Man har helt misstolkat en dom från Migrationsöverdomstolen och bedömningen har varken stöd i domen eller i lagens förarbete. Här har vi god chans att vinna framgång i Migrationsdomstolen. Så det var lika bra att skriva överklagandet när jag hade alla argument färska för mig.

Vi gratulerade också kollegan Bekime, som fyllde år i går, med sång, hurrarop och presenter.

Trots att det blev en riktigt bra dag på jobbet så återstod det bästa av dagen.

Efter träningsresan till Spanien har vi verkligen blivit ett riktigt sammansvetsat tjejgäng. Förutom att vi träffas på gymmet och tränar tillsammans i olika konstellationer, så träffas vi också i lite andra sammanhang. Senast var vi på Malmö Live och lyssnade på Malmö symfoniorkester, där Lena spelar harpa. I dag var det Pamela som hade bjudit hem till sig och sin floristverksamhet (Flowernail) som hon bedriver hemma. Vi var 19 av gänget på 22 som kunde komma. och det är verkligen härligt med en sådan uppslutning. Det visar hur trevligt vi har tillsammans att så många vill komma.

Pamela hade jobbat hela dagen med att fixa en fantastisk buffé till oss. Allt var sååå gott och vi ägnade en god stund åt maten.

Förutom maten och aktiviteter under kvällen hade Pamela bjudit in Peter och Kim för att de skulle prata om sin produkt av Omega 3 och Omega 6 (ZInzino). De flesta av oss var väl ganska skeptiska, ett par hade tagit produkten under kortare eller längre tid. Jag har fått mig talat om produkten tidigare och är inre alls övertygad om dess effekter. Men flera var väldigt entusiastiska. Ja, ja - man tycker och tror olika och man ska inte döma ut något som man inte själv testat.

Innan vi själv fick ägna oss pt att binda våra julkransar hade Pamela en demonstration av hur man själv kan göra inspirerande juldekorationer. Sedan följde våra egna aktiviteter på området. Vi hade samma material att utgå ifrån, men ingen krans blev den andra lik. Jag blev riktigt nöjd med min, trots att jag inte är en pysslande person.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229