En händelselös dag

I går avslutade jag min blogg med att vi skulle gå och äta, vilket vi gjorde på hotellets enda al a carte-restaurang. Vi åt räkcocktail, innehållande i princip en jätteräka och lite salladsblad, sirloinbiff med pommes och två olika desserter som vi delade på. Hyfsat gott,men inte billigt.

Restaurangen bjöd på live musikunderhållning och sångerskan hade en mycket vacker röst. De sjöng och spelade finstämda sånger som man vill ha när man sitter och äter.

I dag sov jag länge och vaknade inte förrän klockan var nästan halv nio. Då hade Sven redan stigit upp och satt och läste tidningen på iPaden. En titt i spegeln sade att gårdagens solbad, utan solskyddsmedel, hade satt sina spår. Inget solbadande av framsidan i dag inte.

Vi tog tid på oss med frukosten, jag behövde också ta ett FaceTime samtal med jobbet, och jag gick och köpte ost och bullar. Promenaden till affären sade mig att knäet inte är vad det borde vara. Trist.

Vi tillbringade ett par timme i solen vid poolen, på magläge, efter att ha smort Niños med solskyddsfaktor 50 som vi köpte i Santa Maria i går. Sedan blev det att fixa lunch. Spagetti och köttfärssås. Ja, jag vet. Inte världens nyttigaste mat vi äter. Men det är verkligen inte lätt att få till något vettigt med detta begränsade utbud.

Sedan försökte jag sitta på balkongen och läsa, men jag stod inte ut med blåsten utan gick in och det slutade med att jag däckade på soffan. Kanske pga förkylning, blåst och sol i en kombination. När jag vaknade efter ett par timmar kändes det lite bättre.

Detta blev verkligen en händelselös dag, men det är väl så man kan ha det på semestern. Att vila upp sig, kurera sig, ladda batterierna - No stress.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229