En fantastisk inspirationsdag på olika plan

Den här dagen har givit så många intryck att jag inte riktigt har kunnat smälta dem helt.

Det började på morgonen i Centerpartiets lokaler på Östergatan. Vår kommunikatör Peter Olsson höll i utbildningen med titeln Introduktion för nya medlemmar. Även om jag har varit medlem i Centerpartiet några PR nu och sitter med i olika konstellationer så har jag aldrig gått en sådan utbildning.

Det blev en oerhört givande dag där vi bl a talade om organisation, Centerpartiets historia, varför jag är centerpartist, vad jag vill ha ut av medlemskapet och varför Centerpartiet behövs.

Det blev många intressanta diskussioner och vi utbytte tankar kring de olika delarna av utbildningen. Vi höll på mellan 9 och 15 och sedan var det dags att bege sig hem till nästa begivenhet. På eftermiddagen kom vår riksdagsman Niels Paarup-Petersen och pratade politik med oss.

Först gick jag dock in på Lidl och köpte till ost till kvällen. Sedan blev det en tur till kontoret, eftersom larmcentralen ringt och fått indikation om inbrottslarm. När jag kom fram mindes jag att man skulle fixa till entrégolvet (slipning och vaxning) och jag fick tassa längs väggarna för att inte sätta märken på golvet.

När jag kom upp till kontoret var det helt intakt. Jag kollade rörelsedeckaren vid köket som indikerat, men det såg inte konstigt ut. Spindel?

Jag åkte hem och bytte om och sedan kom vännerna Eva och Leif för att hämta oss. Vi hade bokat bord på Babas, vilket var tur för restaurangen blev så gott som fullsatt. Som vanligt var maten god, liksom servicen och stämningen.

Jag åt pocherad hälleflundra med pepparrot och friterad Camenbert till dessert.

Sedan blev det dags för nästa stora begivenhet för dagen. Konsert med Ola Salo på Malmö Arena.

Konserten som höll på i två timmar var helt fantastiskt bra. Den går inte att beskriva med ord, så jag försöker låta bilderna tala istället.

Eva och Leif körde oss hem efter konserten och de fortsatte hem, medan vi åt lite ost och kex innan det var dags att lägga sig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229