En dag att vara nöjd med

I dag har det verkligen varit en dag att vara nöjd med.

I motsats till i går så vaknade jag "vanlig" tid (05.15) till klockradion som startade med musik från Rix FM. Jag började dagen med en skön morgonpromenad i snabbt takt.


Det blev tre kilometer på 28 minuter och jag brände 223 kalorier.

Det blev en bra arbetsdag. Jag fick undan en hel del på skrivbordet, ringde flera samtal och fick skrivet lite yttranden mm. Det kändes verkligen effektivt.

En av mina biträdande jurister fyllde 45 år i dag. Naturligtvis blev det gratulationer och firande av henne också under dagen.

En bukett med 45 rosor och brudslöja fick hon och ett vackert halssmycke. Till eftermiddagsfikat blev det glas och fruktsallad. Mycket uppskattat!

Jag hade planerat in ett träningspass på kvällen så det blev att jag satt kvar och jobbade en stund, men till skillnad från i vanliga fall så var det planerat.

Så avslutades arbetsdagen med ett härligt Mage/Rygg-pass på Form och Figur i Limhamn.


De 28 minuterna tog verkligen musten ur en, men övningar bara för att stärka mage och rygg. De passen kommer jag helt klart att fortsätta med. Vem vill inte ha en platt mage och starka mag- och ryggmuskler?

Jag är verkligen riktigt nöjd med min träningsinsats idag. Vet inte hur många kalorier jag kan har förbrukat på Mage/rygg-passet, men det kan väl vara 160 - 200. Nästa gång ska jag kompinera med ett cirkelträningspass innan. Då lär det bli ca 300 kalorier som förbrukas.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229