En bra dag

I dag har det verkligen varit en riktigt bra dag.

Vaknade till klockradion och Rix Morgon Zoo (favoritprogrammet). 15 minuter mental träning (CD-spelaren fungerade nästan direkt). Sedan upp, tog på "gång-tränings-kläderna" och skorna, gick så en skön och rask morgonpromenad under knappt en halvtimme. In i duschen.Det var en skön morgon (17 grader redan kl 6), så frukosten intogs ute på uteplatsen med morgontidningen. Så iväg till jobbet. I dag var vi tre stycken (sjuklingen Canela var frisk igen, eller i alla fall friskare). Efter en liten stund arbete åkte jag iväg till frissan.
Så efter frissan, koll på klockan, jo jag hinner en liten affärsväng. Så jag gick Davidshallsgatan bort mot Södertull och dök in på "Bekväma Skor". Eftersom jag har problem med Halux Valgux (opererad i vänster foten för några år sedan) så behöver jag fotriktiga skor. Ändå vill man ju att de ska vara snygga. Lycka! Jag hittade ett par jättetuffa skor, som var supersköna, och inte minst: 70 % rea! Skorna som hade kostat 1 399 kr fick jag för 420 kr (979 kr i rabatt). Inte dåligt!


 Skor inköpta på Bekväma Skor för 420 kr

Så skulle jag gå ner till Södertull och in i Schollsbutik, men döm om min förvåning när den inte fanns länge. Konfunderad tänkte jag: Hur länge sedan är det egentligen som jag var ute i Malmö centrum? Så promenaden fortsatt ner på Södra Förstadsgatan och nästa stopp med en av favoritaffärerna - Lindri. Där fyndade jag en kavaj, som hade kostat 2 199 kr och som nu var på rea för 880 kr (ytterligare 1 319 kr i rabatt).

Kavaj Gerry Weber, inköpt på Lindri för 879 kr

Nu var det dock dags att dra sig mot kontoret igen. Bort till bilen som var parkerad på Davidshallstorg. Det var underbart sommarväder och härligt att strosa i centrum. Innan jag landade på kontoret stannade jag till vid Limhamns Modehus. De hade nog haft rea ett bra tag där för det var ganska utplockad, men si jag gjorde faktiskt fynd där också. Ett par vita byxor och en svart topp (50 % rea). Både kavajen och byxorna var märket Gerry Weber, ett av mina favorit märken.  Alla mina reafynd. Jag sparade totalt 3 172 kr på köpen.

Sedan ägnade jag resten av dagen åt arbetet (det var ju faktiskt på tiden då), men först blev det en tallrik soppa. Några klienttelefonsamtal och ett yttrande till domstolen (som för övrigt jag blev mycket nöjd med). Dagen var fullbordad. Visserligen blev det sent (gick från kontoret klockan 19.30) men jag kände mig mycket nöjd med dagen och hade då dessutom hunnit med ytterligare ett klientsamtal.

Kvällsmaten intogs med maken på uteplatsen i den sköna sommarkvällen. Han åt kyckling och jag åt kycklingsoppa. Ska jag vara riktigt ärlig smakade jag en liten bit kyckling (utan skinn så klart), bara för att det var fredag.

Nu är det helg och jag har bara lite arbete med mig hem. Dessutom är det utlovat varm och fint väder i helgen. Vi ska ägna en del av helgen till att förbereda för vårt nya växthus som vi har beställt. Mer om det kommer i morgon.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229