En 5-minutare

Varje tisdag kl 07.15-09.00 träffas ett gäng företagare på Restaurang Dragörkajen i nätverket BNI Bron. Vi har varit ned från allra första början, innan vi hade bildat ett BNI-team. Så vi var verkligen varit med på hela resan. I dag är gruppen ett riktigt BNI-team.

Är du nyfiken på vad vi gör i BNI? Kontakta mig så bjuder jag in dig som gäst. Det kostar bara 100 kr för en god frukost. Du riskerar inte något annat än att träffa trevliga människor och göra fler affärer.

Varje vecka har vi ett inslag som heter 5-minutare. I dag var det min tur att under 5 minuter presenter och prata om något som vårt företag är bra på. Jag valde att prata om vad vi kan erbjuda små och medelstora företag vad gäller juridisk rådgivning och hjälp.

Efter min 5-minutare var det flera som ville träffa mig och diskutera sina behov av juridisk rådgivning både privat och i företaget. Kul. BNI fungerar vad gäller att skaffa ett stort nätverk och att göra affärer.

Jag kände mig faktiskt något stressad i dag. Just nu är det galet mycket att göra. Bl a två förhandlingar denna veckan, en i Hovrätten och en i Förvaltningsrätten, som ska förberedas. Dessutom fick vi besked i dag att en av kollegorna är sjukskriven på heltid i två veckor och sedan med 25 % i ytterligare en månad. Vi har ytterligare en jurist som har varit helt sjukskriven och som nu varit 50 % sjukskriven. Dessutom är den en som fortfarande har semester.

Allt detta innebär mer för oss andra att göra så klart och som ”lök på laxen” kommer det mail från otåliga klienter som tycker att deras ärende dröjer för länge. Det gör vissa också. Dygnet har ju bara 24 timmar och man jobbar inte alla 24. Så ständiga dåliga samveten har man ju.

Trots att jag har mycket att göra vill jag inte missa min träning, så kl 19 var jag på gymmet för Vibroträning + Rörelseträning. Det kändes skönt och rensade som vanligt hjärnan och stärkte både kropp och själ. I kväll blir det hyfsad tidig sänggång, för i morgon måste allt förberedas inför LVU-förhandlingen på torsdag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229