(Ingen rubrik)

>
Så har då sista dagen på detta härliga kryssningsfartyg kommit. Ja egentligen är det ju sista dagen i morgon, men vi tänker komma av båten så fort som möjligt för att ta oss till hotellet i Miami. I dag blir det att packa väskorna igen och det känns faktiskt riktigt vemodigt att behöva tänka på och göra det.
Vi har haft 13 fantastiska dagar ombord och nu kommer vi i stället att fara omkring lite med upp- och nedpackning som följd.

Jag började dagen med ett pass på löpbandet på gymmet. Det gav mig faktiskt en Aha-upplevelse. Jag har haft ett motstånd till löpband (tyckte inte att fötterna hann med på bandet) tidigare. Nu upplevde jag vilken utmaning det var att köra ett pass där. Jag gick i joggingtakt (7 km/tim) och avverkade 3,5 km på 30 minuter. Bitvis joggade jag också. Dessutom var det en trevligare miljö på gymmet (på däck 14 med utsikt över havet) än på joggingslingan nere på däck 7 där man bara går runt och där livbåtarna sitter och dessutom där man passerar både varma motorer och köksos.
Vi hade en härlig ”slappedag” på havet och på båten. Bl a så åkte vi vattenrutschbana med gummiring. Jätteroligt och vi upprepade ”åken” flera gånger.Kvällen avslutades med Happy-Hour och middag på Taste med gänget och sedan blev det ett besök i ”Sandbar” där vi köpte drycker för vistelsen i Miami.
Sedan ….. packning …… det tog cirka två timmar. Tänk så mycket vi har tagit med oss! Vi har ”bott” här i två veckor och nu ska någon annan ha vår bostad/hytt. Men vi ska vidare mot nya äventyr. Nytt hotell i Miami (Starlite Hotel) i tre dagar, kryssningsfartyget M/S Norwegian Skye och sedan Hotel Pennsylvania på Manhattan i New York i tre dagar.
 

Ha det bäst, det har vi!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229