Efter-semestern-bus

Ofta när jag har varit på semester har personalen hittat på något bus för att önska mig välkommen tillbaka. Nu har det varit lugnt ett par gånger. Deras fantasi har väl tagit slut kan man tro. Så jag har slutat att fundera på vad nästa bus ska bli. Det har varit så många olika saker genom årens lopp; Rummet fullt med ballonger, allt inslaget i presentpapper, affischer med mig och kungen osv.

Den här gången var det inget bus på gång, men ett tråkigt besked om att jag inte skulle kunna använda mitt rum på minst två veckor eftersom det konstaterats fukt i väggen och den skulle behöva avfuktas. Tråkigt besked, men det var ju bara att gilla läget.

Jag bestämde mig för att njuta av helgen och inte åka in på kontoret. Detta är ju ovanligt och jag förstår att Petra ställde mig denna fråga igår.

Det var dock med lite bävan som jag steg in på kontoret idag. När jag närmade mig rummet så såg min besöksgrupp ut som vanligt. Inte så farligt ommöblerat alltså. När jag sedan kom in på rummet så såg det ut som jag lämnade det innan semester.

Det var bara en tavla som var nedplockad från väggen. Var fanns avfuktaren? Då började jag inse vad som var buset den här gången. Det var inte alls fråga om att avfukta min vägg och att jag skulle behöva använda de rum som var lediga. Kollegorna hade till och med involverat fastighetens förvaltare Jesper i buset. Om jag nu skulle få för mig att kontakta honom om avfuktningen.

Ja jag säger då det. Men visst är det roligt att kunna ha kul på jobbet. Kollegorna vet att jag tål skämt och vågar hitta på en massa bus.

Ja på tal om förvirring så blev det ju det i morse. Jag hade en tid inbokad hos Pamela på Flowernail för att fixa till ögonbryn och fransar. Jag skulle vara hos Pamela 05.45 (kvart i sex) när jag ställde väckningen i går tänkte jag att jag skulle gå upp kl sex ( inte klockan fem alltså ) 😳. Hjärnsläpp! När jag steg upp såg jag detta meddelande från Pamela.

Ingen bra början efter semestern. Men vi har lyckats boka om tiden, så det löser sig. Dessutom upptäckte jag att jag inte hade någon inbokad tid till frissan, så även där fick det blir lite fix och trix för att få till en tid som både jag och frissan Camilla kan.

Nåväl resten av dagen flöt på bra och på kvällen var jag och tränade (Indoor walking och Rörelseträning med härliga Tina). Jag kände mig stark och uthållig och tog ut mig rejält på Indoor. Träningsresan har verkligen gett effekt och jag hoppas att det är något som håller i sig.

I dag vägde jag mig, som jag gör varje måndag morgon och jag har gått ner 1,5 kg under träningsveckan. Målet var minus 2 kg, så det var nästan uppnått.

Jag kommer fortsätta att rapportera här i bloggen hur det går med min viktminskning.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229