Efter regn kommer solsken

Efter gårdagens skyfall, åska och blåst hoppades vi på bättre väder i dag. När vi tittade ut på morgonen såg det ut som att förväntningarna skulle infrias. Vi bestämde oss prompt för att ta en soldag. Sagt och gjort, efter frukost begav vi oss till poolen. Vi var ensamma där och förblev så ett par timmar.

Vi fick några sköna soltimmar med total avkoppling. Jag ägnade mig åt att läsa, och av att studera myrornas trägna kamp för födan och fåglarnas dito. Vad flugorna som gärna satte på mig var ute efter vet jag faktiskt inte. I-landsproblem.

Vid 13-tiden gick vi och åt god hamburgare på Henry J:s. Vi återvände till solstolarna, men nu hade molnen börjat hopa sig och efter ett tag gick vi till rummet och satte oss på balkongen. Där var det sol, men inte så mycket blåst. Vi konstaterade då vi 15-tiden att vi inte hade någon ström. Efter förfrågan i receptionen fick vi veta att det tydligen var ett generellt problem på hela ön (efter gårdagens regn?). Först vid 17-tiden kom strömmen tillbaka och då var det mörkt ute (och inne).

Semester betyder bl a att hinna med att läsa böcker som man inte hinner med annars. Jag läste ut en av semesterböckerna i dag.
.

Efter dusch och klädbyte begav vi oss till hotellets italienska restaurang Da Marina. Där åt vi en god trerättersmåltid.

I morgon planerar vi att ta en busstur igen.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så härligt med lite semestrar så här årsnouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229