Du orkar mer än du tror.

I dag var det dags för morgonträning igen med WT-gruppen (Kristina, Annelie och Ewa). Det var sista morgonträningen med denna grupp. På söndag är det avslutning för WT-gruppen som har hållit på sedan november i fjol. Det kan bara konstateras att träningarna har trappats upp mer och mer och för varje gång har man tänkt i dag var det värre än förra gången. Vår coach Emmelie trissar oss verkligen till att ge det absolut yttersta. Vilken härlig känsla när man nästan illamående, darrig och svettig kan konstatera att:
- Jaaa, jag klarade det.
Som Emmelie sade i dag:
- Ni orkar mer än ni tror.
Så är det, men samtidigt hade man aldrig pressat sig så mycket om det inte hade varit för gruppen och för att Emmelie står och hetsar oss. För inte vill man ju göra henne (och sig själv) besviken.

I dag hade vi kettlebell-utmaning. Vi skulle göra alla övningarna med 15 repetitioner och sex varv. När vi var klara med detta följde nästa övning som bestod av boxning med hantlar omväxlande med att stå i planka. Gruppen var fulltalig även om bilden inte visar så, men Annelie var också med. Alla var vi helt slut när de 50 minuterna hade gått.

Efter ett sådant träningspass är det skönt att duscha och att sedan bege sig till jobbet. Man har väckt endorfinerna och fått energi som räcker hela dagen.

Som vanligt var det blandad kompott med arbete; Möte inför en bouppteckning, avslutat några ärenden där förundersökningen lagts ner, telefonsamtal med klienter både nya och gamla, diskussioner med kollegor osv.

En diskussion som inte hade ett dugg med juridik att göra var putsningen av mina skor. Kollegan Petra har under en tid kommenterat detta och hade i dag med sig något som skulle vara ett universalmedel för alla typer av skinn. Sagt och gjort jag putsade skorna med denna kräm. Det såg väl ok ut direkt efteråt. Sedan hade jag inte tid att gå och titta på mina skor. När det var dags för fika råkade jag titta ner (Petra hade redan sett det, men sade inget). Så här blev resultatet med "universalmedlet". Tack för den Petra. Nu måste jag verkligen putsa skorna (med vanlig skokräm).

Helt i enlighet med mitt nya schema för mathållning åt jag en Food Box till kvällsmat vid 17-tiden. I dag blev det Chicken India. Än en gång förvånar jag mig över hur goda dessa färdigrätter är. Man vet också att de är rätt komponerade för att ge rätt näring och kaloriinnehåll.

Vid 18-tiden åkte jag iväg till Centerkvinnorna Malmös revisor, som visade sig vara en trevlig gammal dam på 85 år. Även hennes make, som var i samma ålder var lika trevlig. Revisionen gick bra - jag var inte orolig för det - eftersom jag hade papperna i ordning. Sedan följde kaffe och en pratstund med det trevliga paret i deras trivsamma kök. Det blev prat om allt möjligt, barn och barnbarn, yrkesliv, möbler, politik.

Efter revisionen blev det avkoppling hemma med maken och diskussion med en kollega per telefon inför ett möte som vi ska ha i övermorgon och som vi ska förbereda under morgondagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229