Det fungerar med positivt tänkande

Ja det gör det faktiskt.
Om inte annat så mår man själv mycket bättre om man tänker positiva tankar, istället för att oroa sig och gräva ner sig i problemen. Jag är ändå övertygad om att positiva tankar leder till positiv utveckling.

Både Sven och jag har tänkt positivt, gillat läget, peppat varandra, varit flexibla och planerat om. Det har också givit effekt och i dag - med nytt, smalare antibiotika - var Svens fot mycket bättre. Med största sannolikhet blir han utskriven på torsdag. Det ska bli härligt att få hem honom igen.

Nu har jag också börjat gilla läget och vant mig vid att vara här hemma själv. Även det har varit en lärdom och en erfarenhet. Att inte ta allt för givet, utan uppskatta det man har. Det är kanske bra ibland att få sakna och sörja lite.

Som Alfons Åbergs farmor sa: Om man inte har tråkigt ibland, så vet man ju inte när man har roligt!
Så sant som det är sagt!
För övrigt var Alfons Åberg några av de böcker som vi föräldrar verkligen tyckte om att läsa för barnen. Tack och lov var också Alfons Åberg en av deras favoriter. Alfons Åberg har mycken klokskap att lära ut och har många förnuftiga funderingar.

I morgon är sista arbetsdagen, sedan tar jag semester och sköter om både mig och min man. Min sekreterare - som ska vara mitt semesterfilter" - har förbjudit mig att visa mig på kontoret. Sådana sekreterare är guld värda.

Men från bloggen kommer jag inte att ta semester, så vi hörs i morgon igen.
Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229