Datorstrul

Tyvärr fortsätter det irriterande och frustrerande datorstrulet. Försöker med olika varianter och lösningar, alla med lika dåligt resultat. Det är verkligen enerverande för mig som egentligen vägrar se problem som negativt, utan som möjlighet till utveckling och kreativitet. Har frågat min mer datorkunniga kollega om råd och tyvärr ser det ut som att jag måste formatera om datorn. Då måste jag dock spara alla mina dokument och bilder på något extern media och det är det jag håller på med nu, dvs att lägga över alla mina dokument och bilder på USB-minne (har ingen DVD-läsare i min mini laptop. Det finns ju en anledning till att den är - mini.

Men som sagt problem är till för att lösa och jag är övertygad om att jag är envisare än datorn. Så denna kamp ska jag vinna och kanske också ha lärt mig något nytt utifrån detta. Just nu känns det emellertid lite motigt för jag behöver ju såväl min dator, både privat och för att jobba under kvällarna och samtidigt hålla maken sällskap i soffan.

Helfarten går emellertid bra. I dag (måndag) har det varit en dag som varit helt "vit", förutom en liten ostskiva som jag åt när de andra mumsade på frallor. Varje månad har vi gemensam frukost med frallor ost och annat gott pålägg, och företaget bjuder på detta.

Måndagarna är den dag då vi har enhetsmöte och samlas alla. Då går vi igenom vad som ska hända under veckan, summerar den gångna veckan, informerar om viktiga saker och nyheter osv. Då faller det sig också naturligt att vi avslutar med en gemensam fikastund.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Diana Sälöen
Diana Sälöen,
Har du testat att köra en DLL-fixer? Nu när du har sparat alla viktiga dokument skulle du kunna testa det eftersom det verkar vara en saknad DLL-fil som ställer till problemen.

http://www.dll-files.com/fixer/
www.blogger.com/profile/029562845899610014
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229