Dag 7 - Mot Karibien

>
Detta var en dag ute på havet. Fartyget har nu styrt sydväst, ner mot Karibien och Amerikanska Jungfruöarna. Det märks, för temperaturen stiger stadigt.

Vaknade ganska sent och hoppade över morgonpromenaden. Hade morgonmys istället. Efter sex dagars frukostbuffé, där jag plockat till mig lite av varje på tallriken, bestämde jag mig för att äta bara havregrynsgröt (med tillbehör) och frukt. Det var härligt väder och frukosten åt vi ute på däck.


Efter frukosten lade vi oss och solade ett par timmar. Solen sken mestadels från klarblå himmel och den svaga vinden och fartvinden i kombination gav en skön svalka. Vid 13-tiden gick vi ner till Garden Café och åt lunch. Träffade kompisarna och bjöd in Kurt och Lisette på en drink på vår balkong. Sedan satt vi en stund på balkongen och bara njöt och kopplade av.
Det var utannonserat ”Black Friday” med upp till 80 % rabatt på utvalda varor och det skulle börja kl 15.00. Det var massor med människor där och naturligtvis trängsel och hets kring borden, något som jag avskyr. Jag hittade inget att köpa och konstaterade också att klockan jag köpte häromdagen, med 10 % rabatt, fortfarande bara var prissänkt 10 %.


Mellan kl 16 och 18 (4 pm och 6 pm) var det Happy Hour i baren Maltings och vi var där med Bosse, Göran och Kent. Efter drinken var det dags att gå och byta om till middagen. Bord var bokat på Taste.
 
Efter middagen gick vi först till The Atrium och lyssnade på duon Twice and Nice och sedan gick vi vidare till Headliners och lyssnade på musikunderhållning i Rockstil där.


Lite fakta om fartygets passagerare:
Medelåldern är 57 år.
Yngsta passageraren är 1 år och den äldsta är 92 år gammal.
Passagerarna representerar 44 nationer och besättningen 68.
Svenskarna är femte största nationen ombord, med 143 svenska passagerare.
Det finns 1 241 passagerare från USA, 590 från UK, 503 från Tyskland och 258 från Canada.
 
Ha det bäst, det har vi!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229