Dag 4 - Ute på Atlanten

>
Vaknade vid 7-tiden och körde Mental Träning. Strax innan 8 steg jag upp, klädde på mig träningskläderna och gick 30 minuter (ca 8 varv) och joggade faktiskt lite. Trots den relativt tidiga timmen var det en del andra som gick och joggade.
 
Det var blåsigt, men vi åt frukost ute, där vi hittade ett hyfsat lugnt ställe. Gjorde så goda val som möjligt och de blev, lite gröt med tillbehör, en skiva mörkt bröd, lite köttpålägg och äggröra samt grönsaker.

Efter lite bestyr i hytten gav vi oss ut för att undersöka hela fartyget, nerifrån och upp samt från för till akter. Hittade bl a View the Bridge, där vi kunde se kommandobryggan. När hela båten hade undersökts var det dags för lunch. Trots att sjögången och vinden ökat hittade vi ett skönt ställe på babordssidan.
 
Vi gick sedan ner till hytten och satt på balkongen (där det var hyfsat lugnt jämfört med styrbordsskidan) och läste och tog ett glas vin.
Strax innan 15 var det dags för mig att gå upp till Spa-avdelningen och få manikyr och pedikyr. Pedikyren var riktigt skön och man satt i en massagestol, så det blev ryggmassage som bonus. Det hela tog cirka en timme och var värt pengarna. Jag blev mycket nöjd med resultatet. När jag kom tillbaka till hytten var det dags att duscha och byta om till middagen.

På restaurang Manhattan Room fick vi ett nytt bord, med ny betjäning. I kväll åt vi bl a hummer och ”Red Snapp-fisk” och som vanligt var maten utmärkt.
 
Efter middagen gick vi till Blues & Jazz klubben (som vanligt). Repertoaren var densamma som kvällen innan, så vi tjejer tröttnade och gick för att utforska de andra barerna med underhållning. Vi fastnade också en stund vid ett Black Jack-bord där en dam vann en hel del. Vid halv tolv kändes det som att det var dags att dra sig tillbaka. I kväll väntade en kanin på sängen och ett meddelande att klockan ska dras tillbaka en timme p g a att vi går in i en ny tidszon igen.
Trots blåst och vågornas brus öppnade vi balkongdörren lite för att få in lite luft under natten.
Ha det bäst, det har vi!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229