Dag 25 - Semestern fortsätter .... men ...

Vi var nog väldigt trötta efter att ha korsat Atlanten ytterligare en gång, nu med flyg istället för med båt!
Vi vaknade inte förrän kl 10 i morse.

Jag ställde mig på vågen ..... Viktökning 5 kg under semestern. Men inga problem, det gäller bara att ta tag i det igen och se till att minska igen. Det fixar jag lätt som en plätt!

Även om kryssning och New York-vistelse är över, så är inte semestern det. Vi har faktiskt semester veckan ut och den tänker vi ta till vara. Vi åker till Tyskland i morgon och övernattar en natt i en liten by som heter Grevenkrug och som ligger strax söder om Kiel.

I dag har vi ägnat oss åt att packa upp, tvätta semesterkläderna, lägga allt på plats osv.
Jag åkte också in till kontoret ett par timmar (som besökare).
Fick dock lite jobb med mig hem, men inte allt för mycket. Det blev ändå några timmar i soffan med lap-topen i knäet för att få allt klart.

Efter besöket på kontoret åkte jag till nyöppnade Emporia (Skandinaviens största shopingcenter) och köpte en Tysklandskarta. Jag blev faktiskt imponerad av bygget. Mycket trevligt och välplanerat. Lätt att hitta med hjälp av bra informationsskärmar där man kunde välja butik eller typ av butik och få information om på vilket plan och var butiken finns.

Nu är klockan 01.30 och jag är klar med det som jag skulle göra idag (har ytterligare en grej kvar, men det tar jag på söndag eftermiddag när barn och barnbarn har åkt hem igen). Nu ska jag fortsätta att njuta av resten av semestern. Det bär alltså iväg till Tyskland tidigt i morgon. Förhoppningsvis kommer vi att fixa alla julklappar på två dagar.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229