Dag 19 - Nassau

>
Vid 8-tiden landade M/S Norwegian Sky i Nassaus hamn. I dag var vi uppe tidigare och ungefär samtidigt som vi landade i hamnen gick vi för att äta frukost. Vid 9.30-tiden steg vi i land och började promenera mot stranden.
 
Det var en fin promenad och vi var vid stranden ca 45 minuter senare.

Stranden var väl inte världens topp-tio, men helt OK. Trots att det är förbjudet att ha glasflaskor och burkar på stranden hittade jag mycket glas i sanden. Jag traskade fram och tillbaka i vattenbrynet och gjorde min insats till miljövården på Nassau.
 

Vi stannade på stranden till strax efter kl 13 och sedan gick vi en sväng och utforskade omgivningen. Bl a såg vi National Art Gallery, Regeringsbyggnaden, en mängd kyrkor från olika trossamfund, biblioteket och – inte minst – Domstolen.
 

Vid 14.30-tiden gick vi på båten igen och gick upp till Garden Café för att äta lunch (en sen sådan). Vi fick sällskap av Göran och Eiwor och när vi var klara hade solen gått i moln och de solstolar vi markerat stod i skugga. Så vi gick ner på vår balkong och då kom solen fram igen. Det blev sedan en skön stund på balkongen, med ett glas vin, innan det var dags att göra sig i ordning för kvällen. Innan duschen körde jag 15 minuter mental träning, som också blev en s k ”Power-napp”
I kväll blev det ett ”tjej-bord” och ett ”kill-bord”. Som vanligt var det en trevlig samvaro under middagen.

Efter maten var det dags för kvällens show på Stardust Theater: ”The action comedy juggling of Barry John” och vi fick beskåda en jätteskicklig jonglör och en mycket underhållande föreställning.

Efter showen var vi trötta och drog hos hem till hytten.
Dagens sängdjur: En hare.
 

Ha det bäst, det har vi!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229