Dag 13 - Genom Bahamas mot Miami

>
Vår näst sista dag på M/S Norwegian Epic innan vi når Miami. Vi vaknade av att det var mulet och regn. Det kändes inte som att det skulle bli något solbad.
Jag tog tag i mig igen och gick 10 varv (ca 4.5 km) på joggingspåret. Av dem joggade jag faktiskt ca 3 varv. Det var som vanligt en skön början på dagen.

Trots regnet lyckades vi hitta ett torrt bord och stolar ute på däck. Solen bröt fram och trots allt blev det en skön och avslappnande dag i solen.
Kl 11 var det rea på klockor (tidigare pris $ 99,99 och $ 89,99) som såldes för $ 19,99. Det var massor med människor där och de var som galna. Man fick klämma sig fram för att få en chans att komma till. Det blev, trots trängseln, ett par dam- och herrur. Efter inköpen återvände vi till solstolarna och lunch intogs vid 13-tiden och sedan blev det ytterligare någon timme med sol och bad innan det mulnade och vi gick ner till hytten. Där tog vi en drink samt duschade och bytte om inför middagen. I kväll var vi alla ”uppklädda”, vilket innebar kostym/kavaj för herrarna och långklänning eller annan ”festblåsa” för damerna.


Vi åt en god middag på Taste, gick en sväng till Bliss och sedan var det dags för Epic Theater och en mycket bra, 50 minuter lång föreställning med Legends in Concert (Donna Summer, Michael Jackson och Jimmy Buffet).
Dagens sängdjur: Pingvin


Ha det bäst, det har vi!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229