Dag 10 - En dag på havet

>
Detta är vår tredje dag på havet sedan vi lämnade Azorerna. Ytterligare två dagar ska vi tillbringa till sjöss innan vi kommer till St Thomas i Karibien.
Vi vaknade innan solen gick upp, men när den väl gjorde det lyste den behagligt. Jag började dagen med promenad/jogging på Joggingspåret. Nio varv blev det, varav ca 2 varv joggades. Efter dusch och frukost (sund sådan med havregrynsgröt) gick vi på information om shopping på St Thomas.

Visste ni att St Thomas är ett s k shoppingparadis, där allting är skattefritt och dessutom håller låga priser (i vart fall efter vad som utlovades). Särskilt förmånligt är det att handla diamanter, juveler, klockor m.m. Det var många som samlades till informationsmötet. I morgon blir det information om diamanter och på onsdag handlar det om klockor.
Efter informationsmötet lade vi oss i en solstol på pooldäck. Även i dag var det blåsigt, men vinden var ljummen och bidrog till att solen (när den var framme) inte brände på farligt. Med avbrott för lunch solade vi fram till kl 15.

Jag fick Kurt med mig till gymmet, och Sven gick till joggingspåret. Efter 1 timme på gymmet återvände jag till hytten och en GT, som Sven hämtat från Happy Hour i Baren.
Vi åt middag på Taste och höll vår föresatts att inte äta för mycket efter lunch. Det kändes mycket bättre. Efter middagen såg vi en trevlig show med Terrance B (Hypnotist). Det påminde mycket om min mentala träning, men mycket av det var jag skeptiskt till.


Kvällen avslutades på Fats Cats Jazz & Blues Club, där Kurt fick spela igen.

Vi har nu skruvat klockorna tillbaka 1 timme varje kväll tre gånger, och i kväll var det dags igen. Den slutliga tidsskillnaden är 6 timmars. Så vi har fått en timme till godo varje kväll/natt.
Kvällens sängdjur, en bläckfisk (fast Sven hävdade att det var en val).
 
Ha det bäst, det har vi!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Gabriella Bengtsson
Gabriella Bengtsson,
Det är så roligt at läsa och följa er underbara resa:))) Ni är så fina på fotona 😊)
Kram Gabbe
www.blogger.com/profile/045892188417910566
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229