Carinas 45:e födelsedag

Dag en började med att vidgick uppmoch traditionsenligt sjöng för Carina. Även Annelie var med via FaceTime och sjöng. Carina förärandes med isbolleformar, guldig dammsugare, gul handväska, örhängen, tavla mm.

Efter frukosten fortsatte vi med målning och tapetsering av Viktors rum och vi blev precis klara tills Andreas, Hanna och pojkarna kom. Sedan var det så klart fullt ös.

Under eftermiddagen färdigställde vi det mesta på Viktors rum. Både han och vi var riktigt nöjda med resultatet.

På eftermiddagen fick jag tid att ligga i solens och njuta och koppla av. Så skönt och avkopplande. Jag lyckades också somna till en stund.

Grannen Linda kom in och gratulerade och det blev lite trevlig samvaro, kaffe och ”förfest”.

Inför kvällens fest blev Devon och Winston stylade av kusinen. Mäkta stolta killar med färgglatt hår.

Det blev ett härligt gäng som samlades för fest och vi inledde med lite bubbel och tilltugg. Efter maten kom SO:s dragspel och gamla sångböcker fram och alla deltog i allsången. Hoppas att grannarna njöt. 😂😂😂 Vi hade roligt i vart fall. Sent på kvällen kom Lisa med familj hem från sin Turkietresa och efter en stund kom Lisa och gratulerade med en röd handväska och lyxiga badskor.

Det blev både Norrbottniska och skånska sånger i en härlig röra. Dessutom tog Andreas och Lisa i hand på att de nästa år ska åka stora Vasaloppet. Ska bli spännande att följa det.

När barnen och de trötta vuxna hade gått hem respektive gått och lagt sig blev det ”buggkurs”. Sven, jag, Andreas och Carina dansade nog en timme i köket och lärde ut nya buggturer till varandra.

Jag var den som fick inviga Viktors nymålade, nytapetserade och nymöblerade rum. Jag sov riktigt gott där 😃👍🏼

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229