Bröllopsdag

I dag för 38 år gifte jag mig med mitt livs stora kärlek. Jag hade haft ett längre förhållande, och några kortvariga, innan jag träffade min blivande man. Vi träffades i december 1976, för 42 år sedan. Genast kände jag en samhörighet som jag inte känt tidigare med någon. Med Sven kunde jag var helt naturlig och behövde inte spela en annan roll, eller ändra mig för att vara till lags. Vi hade (och har) väldigt roligt tillsammans. Vi har också genom åren gjort kolossalt mycket saker tillsammans.

Alltid när vi jobbar ihop med något projekt så har vi ett mycket bra samarbete och vi bråkar aldrig om hur och vad vi ska göra. Det är också många projekt av olika slag och dignitet som vi har genomför tillsammans. Projekt som alla har blivit väldigt bra.

38 år mellan bilderna

Vår förhållande har inneburit att vi nu har tre barn och fem barnbarn. De är våra viktigaste projekt.

I morse möttes jag av en bukett vackra, långskaftade rosor, och den sedvanliga morgonpussen. Vi ger alltid varandra en ”godmorgon-puss”, en ”adjö-puss” och en ”godnatt-puss”. Det är kanske en av hemligheterna med vårt långa äktenskap. Dessutom är vi bästa vänner och kan prata om absolut allt.

Vi diskuterad innan hur vi skulle fira vår bröllopsdag i år. Skulle vi gå ut och äta, eller fixa något gott att äta hemma? Det blev det sistnämnda.

Sven är fantastiskt duktig i köket och sköter mycket av vår markservice. När det gäller helgmaten brukar även jag delta i matlagningen. Så gjorde jag i dag också. Sven stod för huvudrätt och dessert och jag fixade entrérätten n.r jag kom hem från jobbet. Sven hade dukat vackert och maten blev väldigt god.

En skön och avslappnad bröllopsdag och vi tände t o m en brasa eftersom jag kände mig lite frusen. Mysigt.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Grattis till kärleken och livet. Inte alla förunnat att hitta den rätte nouw.com/stenhagenbettan
fibrolivet
fibrolivet,
Grattis till er båda... tycks som om vi har samma recept för ett långt lyckligt äktenskap😍... även om vi med våra 25 år har en bit kvar till era 38 😀nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229