Börjar bli rastlös

Det blev ingen blogg i går av den enkla anledningen att det egentligen inte hände så mycket. Jag har ägnat veckan åt att blir starkare och piggare, vilket inneburit att jag vilat mycket. I går var det ett riktigt busväder och jag kände inte alls för att ge mig ut.

I dag vaknade jag hyfsat tidigt (vid halv åtta tiden) och efter frukosten gav jag mig ut på en skön promenad. Häromdagen när jag gick 3,8 km kändes det lite motigt och jag fick ont i ryggen. I dag gick jag 3,6 km och det kändes faktiskt lättare att gå.

Även i dag sken solen under min promenad och jag njöt verkligen av att jag kände mig starkare och piggare.

Jag är så tacksam för att vi har så härlig boendemiljö och att man kan njuta av naturen - som är skiftande - runt omkring oss. Att bo i en storstad, med bra kommunikaktioner, med härligt utbud av butiker och kultur, och ändå med underbar natur bara in på knutarna. Det bästa av två världar - stad och landsbygd.

Efter promenaden,, en skön och värmande dusch och lunch ägnade jag mig åt lite jobb.

Som jag sagt tidigare har jag väldigt svårt att komma loss och få något vettigt gjort när jag jobbar hemma. Hemarbete är inget för mig. Vet inte vad det är för fel med mig, men jag har så svårt att få till något vettigt. Att svara på mail och läsa utkast från kollegor är ok, men att sätta mig och jobba systematiskt har jag svårt att få till.

Jag känner också nu - när jag blir allt starkare - hur rastlös jag blir av att vara hemma. Nu mår jag så bra att det känns mest som att jag latar mig när jag vilar och återhämtar mig. Det ska verkligen bli skönt att återvända till kontoret på måndag.

På kvällen deltog jag i styrelsemöte med Kretsstyrelsen C Malmö. Så lite produktiv har jag faktiskt varit idag.

Gillar

Kommentarer