Början på något nytt

I dag har jag tagit ett beslut som kändes lite märkligt, men ändå rätt och riktigt.

Jag har tidigare berättat att vår Xtravaganza-anläggning på Limhamn har stängt och verksamheten har flyttat in hos Forum på Djäknegatan i Centrum av Malmö. Det blev en kalldusch minst sagt.

Men som vanligt: Det finns inga problem som inte kan lösas!

Jag berättade också att jag fick tips om Form och figur, som i motsats till Xtravaganza finns på Limhamn. I dag var jag där på en "intervju" och träffade där Kicki (eller som hon heter Christina Lewicki). Det visade sig att vi hade haft kontakt tidigare, när hon för några år sedan, via sitt företag Basic Reklam, hjälpte mig med min hemsida. Det blev ett mycket trevligt möte med Kicki, som slutade med att jag tecknade medlemskap med Form och Figur.
Medlemskortet
 
 
Så nu har jag ett nytt träningsställe att komma till. Ett ställe som känns riktigt personligt och omhändertagande. Redan i morgon ska jag gå på Introduktion och genomgång av Cirkelträningsmaskinerna. Varför vänta när man kan starta redan nu?
 
 
Dessutom har vi också bokat in en Introduktion och genomgång av Pilatesbollarna, som man avslutar Cirkelträningen med. Den genomgången blir på tisdag i nästa vecka. Som sagt varför vänta ...... ?
Det känns härlig att jag nu ska komma igång med träningen igen. Återkommer i morgon och berättar om hur det var med denna, för mig, nya typ av maskiner.
 
Ha det bäst!
Ewa
 
 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229