BNI - tidsbrist - SHE-träning

Ja jisses vissa dagar är värre än andra när det gäller att inte få gjort det man ska. I dag var en sådan dag.

På morgonen var det dags för BNI Bron. Jag kom sent i säng eftersom bloggen bråkade med mig. Det var bilderna som jag inte lyckades för till det med. Envis som jag är så försökte jag, försökte och försökte , igen, igen och igen. Till slut fick jag ge upp, men då var klockan långt över midnatt. Mycket långt över. Trots det ställde jag klockan på 05.45 för BNI börjar kl 07.15 på Restaurang Dragörkajen.

BNI-mötet var som vanlig trevligt och givande. Det slutade kl 9 och då var det meningen att jag skulle beta av min ”to-do-lista”. Tyvärr blev det si så där med det. Jag fick iväg ett överklagande och en substitutionsfullmakt. Det var mina deadlines för dagen. För övrigt gick det inte så bra med det som var inplanerat.

Det jag blev tvungen att göra i stället för att ägna mig åt ”to-do-lista” var helt andra saker. Det som gjordes var emellertid viktigt och nödvändigt det också och jag låg inte på latsidan.


Efter jobbet blev det träning på SHE. Första passet var Funktionsfys och jag tränade i par med härliga Kerstin. Så kul och peppande. Annica lyckades fånga oss båda på bild. Efter det blev det Yoga craft, även det med Annica som coach. Två härliga pass som verkligen behövdes efter en häftig arbetsdag. När man har som minst energi behöver man som mest att träna för att fylla på med energi. Älskar min träning och den mångfald jag får genom att blanda så många olika sortens pass.

När jag kom hem möttes jag av min fina julkrans som jag lyckades åstadkomma i går. Är fortfarande riktigt stolt över den. Den blev också godkänd av Sven 😃. Visst pryder den sin plats på vår entrédörr?

När jag kom hem blev det det sedvanliga teet, en VLCD-soppa och vattenmelon. Därefter fick jag fortsätta att jobba med de två ärenden som jag ska på förhandling med i morgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229