BNI - Businesses Network International

Vårt företag, dvs Advokatbyrån Limhamnsjuristen, är med i ett nätverk som heter BNI Bron. Det är ett nätverk som träffas för att hjälpa varandra till bättre affärer. Idén med BNI är att man ska lära känna varandra i teamet och att man, eftersom man känner förtroende för varandra, kan rekommendera varandra till sina affärskontakter, vänner och bekanta.

Vi är ett väldigt trevligt team och vi har varit med från för början. Ja faktiskt från när allt startade upp, under uppbyggnaden och när vi till slut blev godkända som ett team. Det har tillkommit och försvunnit medlemmar och vi är väl bara en handfull som varit med från början. Det gör oss lite till veteraner i teamet.

I dag valdes det in en ny medlem i teamet, nämligen företaget Powerfans och dess företrädare Kenny Sörman. De sysslar med allt som handlar om digital kommunikation. De kallar sig Sveriges snällaste kommunikationspartner.

Dan Svanfelt hälsar Kenny välkommen till BNI Bron

Större delen av dagen ägnade jag åt att skriva ett yttrande till IVO ang ett ärende där IVO vill att en läkare ska ha en treårig prövotid. Det vill inte läkaren och som hans ombud är det min uppgift att visa på bristerna i IVO:s utredning och att argumentera för att någon prövotid inte behövs.

Jag gillar verkligen den typen av hälso- och sjukvårdsjuridiken, dvs när det handlar om behörighetsfrågor, eller validering av utländska utbildningar m.m. Jag brukar också få till riktigt bra yttranden och har också vunnit framgång mot IVO i HSAN. Det är väldigt höga beviskrav när man ska inskränka någons behörighet att utöva sitt yrke. Ofta lever inte IVO:s utredningar upp till dessa beviskrav.

Ja och så var arbetsdagen slut och det var dags, som så många gånger tidigare att ta sig till SHE. I dag var det först ett vibropass och sedan körde jag ett varv med styrketräning på gymmaskinerna. I dag utmanade jag mig själv och ökade upp vikterna. Det kändes superbra.

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229