Bjudlunch

Jag har ju haft otur med mina polisförhör under veckan. Två har blivit inställda med kort varsel. I dag var det dags igen för ett förhör, nu i egenskap av särskild företrädare för ett barn som skulle kunna vara utsatt för våld av någon av föräldrarna. På förskolan hade man hittat konstiga märken på henne och hon hade berättat att någon närstående kunde ha orsakat dem. Dagens förhör blev av och det var en pigg och söt liten tjej som jag tog till polisens enhet för brott i nära relationer. Där finns mycket spännande saker för barn; ett stort akvarium, härliga gosedjur, saft och kex. Poliserna är inte uniformerade och de flesta är vana vid att prata med barn. Förhöret gick bra och flickan, lika glad efteråt som före, återbördades till sin förskola.

När jag var tillbaka på kontoret efter ett par tre timmar var det nästa lunchtid. Vår hyresvärd Klövern bjöd på sommarlunch på Restaurang Dragörkajen. Det var mycket mat och god mat och vi lät oss väl smaka.

Vädret i dag har verkligen varit nyckfullt. Ena stunden sol och andra stunden regn, blåst och åska. Till eftermiddagsfika sken solen. Jag hade ett samtal som drog över fikatiden, så de andra hade hunnit fika, och jag passade på att njuta av ensamheten och ta mitt kaffe på balkongen. Riktigt skön stund faktiskt.

Sedan jobbade jag på riktigt effektivt fram tills det var dags att ge sig iväg till träningen.

I dag var det Multiträning med skivstång som gällde. Mycket knäböj och det känns i mitt onda knä (artos?), men om jag förstår det rätt är det ok att träna även om det gör ont, bara det inte gör ont efteråt.

Sedan var det dags för en bitterljuv massage av Mikaela. Mikaela är liten och späd, men vilken kraft hon har i händerna! Massagen gör så gott, men den gör också så förb-at ont när muskelknutorna ska krossas och tryckas bort.

Väl hemma blev det sedvanligt te och en god röra på keso, stenbitsrom, kokt ägg, lök, kapris och räkor. Mums. Dessutom nyttigt och kalorisnålt.

Sedan var det dags att packa i för helgens begivenheter. Mer om det i kommande bloggar.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Den där kesoröran Lät sanslöst god... det ska jag prova någon gång 😀nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229