Barnpassning i Halland

I dag ägnades i stort sett jobbdagen åt ett yttrande som skulle ges i till tingsrätten. Sedan blev det såklart avbrott för diskussioner med kollegor, telefonsamtal m.m.

Jag hade bestämt att gå när vi stängde kl 15 idag, eftersom vi skulle köra hemifrån så fort som möjligt. Carina och hennes kompis Lisa skulle till Helsingborg på hotellövernattning och vi skulle åka till Tvååker och passa barnbarnen. Ja passa och passa. De är så stora så att de är självgående, men samtidigt inte så gamla att de kan lämnas ensamma så klart.

På vägen upp var det flera vägarbeten och trafikstockningar, men vi kom upp till Tvååker vid 18.30-tiden.

Då satte vi igång att laga mat tillsammans. Det blev ugnsbakad lax med fetaost och broccoli-/blomkålsris och hollandaisesås. Väldigt gott blev det.

Sedan blev det Idol så klart och även Bachelor på TV4-play. Det blev en mysig TV-kväll, så mysig att Amanda somnade i soffan. Det är så mysigt att få lite special- och kvalitetstid med barnbarnen.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Ja, det hade visst varit ett stort olje/dieselläckage mellan Lund och malmö...en sträcka på 14 km var avstängd och massor med bilar hade glidit av vägen...jag hade turen att köra från MV så jag hamnade inte i det överhuvudtaget den vägen jag körde. vägen skulle annars vara avstängd i vart fall till klockan 16 och jag lämnade 14:50.
nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229