Back to business again

Så var då semestern slut och jag såg till att vara tidigt på kontoret. Jag avstod från morgonpromenaden, eftersom jag visste vad som väntade mig när jag kom till jobbet. Det var mycket riktigt så som jag befarade. Mängder med akter som skulle gås igenom, samtal som skulle ringas, e-post som skulle besvaras, besök som skulle bokas osv. Dessutom har vi enhetsmöte på måndagar och jag behövde uppdatera mig om vad som hänt under min frånvaro.

När jag väl varit på jobbet en stund hade jag hyfsad koll på vad som fanns att göra. Vilket inte gjorde att det kändes mindre belastande.

Det blev en lång arbetsdag. Jag var på kontoret vid 07.15-tiden och gick strax efter kl 20. Vi har öppet till 18.30 på måndagar, så det var inte så mycket övertid (bara lite).

Nu sitter jag bara i soffan och slappar och öppnar posten. I posten fanns ett handskrivet brev och jag kände igen handstilen på kuvertet. Det var min egen. Jag hade fått brev från mig själv! Hur gick detta till? Inte så konstig som man kan tro. I våras på vår sista Xtravaganzaträff skulle vi skriva ett brev till oss själv. Vi skulle adressera det, klistra igen kuvertet, frankera och skriva på kuvertet vilket datum det skulle skickas. Jag valde den den 15 november 2012, när vi hade kommit hem igen från vår kryssning.

Jag hade faktiskt helt glömt bort att vi skrivit det där brevet. Där skulle vi skriva ett Framtidskontrakt med oss själv och beskriva var vi var i de olika av Xtravaganzas ledstjärnor;
  • Mental Träning
  • Mental Näring
  • Rörelseglädje
  • God Energi
Dessutom skulle det innehålla en liten uppmuntrande hälsning till oss själv.

Det var faktiskt roligt att läsa och gav en liten kick. Det ska väl erkännas att jag under semestern både varit "duktig" med mat och träning och varit lite slarvlig och slapp. Så nu gäller det att ta tag i sig själv igen och gå ner de kilon som jag gått upp. Brevet från mig gav mig faktiskt en hjälp på vägen.

Så nu tar jag nya tag!
Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229