Avslappnad Midsommardag

Gårdagen tillbringade vi för oss själv och även denna dag blev det på samma sätt.

Frukosten intogs till att börja med i solen på vår baksida som vetter åt öster och därför ger oss en härlig morgonsol. Men det blev för varmt och parasollet åkte upp. Sedan satt vi där och slappade, åt rester från gårdagens buffé, delade en flaska bubbel och bara njöt. När vi till slut orkade resa oss bestämde vi oss för att gå en promenad, något måste man ju aktivera sig med.

I det vackra sommarvädret tog vi sedan en promenad i vårt fina bostadsområde. När vi gått ca 2 kilometer ville Sven gå hem och jag gick ytterligare två i snabbare takt. Jag kände att jag verkligen saknat mina morgonpromenader så det får bli ändring med det.

Jag kunde konstatera att det fortfarande händer mycket på vårt område. Nya hus som byggs, gamla som har rivits och andra som håller på att byggas till. Strandhem är verkligen ett område under utveckling.

Det blev en skön promenad på totalt 4,2 kilometer. Strandhem är så fint och inte minst nu under sommaren. Det är verkligen en njutning att promenera här och man kan variera sig genom att välja olika vägar, eller ge sig utanför området om man vill ta en länge promenad. Alternativen är oändliga.

Vi tvättade några maskiner tvätt, åt lunch (favorit i repris = sill, ägg och potatis), pratade med Annelie i Australien, solade och bara njöt av att kunna koppla av. På slutet av eftermiddagen drog jag mig in och började sortera, läsa och besvara lite mail. Det är det enda som jag gjort som varit jobbrelaterat och det var inte bara jobbrelaterade mail som jag ägnade mig åt. Hoppas att det är godkänt Diana.

På kvällen blev det grillat och en ny variant av ugnsbakad potatis.

Jag kan bara konstatera att sommaren är min årstid. Inget slår sommaren. Sol, värme, att kunna välja att sitta och njuta i solen eller att koppla av i skuggan. Allt det har jag gjort idag och jag känner att det verkligen har varit vederkvickande för mig.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
OK, lite sortering av mail kan vara tillåtet, speciellt om det inte är bara jobbrelaterat och inte känns som ett tvång eller stressmoment....låter betryggande att läsa att ni tagit det lugnt tillsammans 😊nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229