Avsked

Idag var dagen när vi sade adjö till Annelie för den här gången.

Det blev en sovmorgon för oss alla och sedan åkte jag till SHE och tränade en timme. Först en omgång med maskinerna och sedan vibroträning.

Efter träningen hamnade jag i ett djupare samtal med träningskompisen Anna. Det blev en mysig stund och ett bra samtal. SHE har så mycket att ge, inte bara superbra träning, fantastiska tränare och trevlig miljö, utan man skapar också relationer. Vilket gym är sådant?

Efter träningen åkte jag hem och duschade. Vi åt jättegoda fiskburgare till lunch och sedan blev det att ta adjö. Sven skulle köra Annelie till Kastrup och jag skulle till kontoret och jobba.

Resten av eftermiddagen jobbade jag och fick faktist undan en del. Det blir jobb i morgon förmiddag också, men eftermiddagen hoppas jag kunna ta ledigt. Vi får väl se hur det går med det.

Trots en våldsam blåst och ett stört regn som fick ut mig på balkongen och rädda alla dynorna, kunde vi sitta ute och äta eftersom solen kom fram igen och värmde skönt på vår uteplats.

Resterna av Annelies morotskaka med bär och vaniljkvarg kändes riktigt nyttig och vi tänkte på henne - igen.

Det blev en bra dag, trots att det var en avskedsdag.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Mitt gym är också sådant... hade gärna tillbringat mer tid där men går då dåligt samvete för dem därhemma när jag är borta så mycket😳. Den där morotskakan såg riktigt riktigt god ut. Ha det bra och jobba inte för mycket😁nouw.com/fibrolivet
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Avsked kan vara tungtnouw.com/stenhagenbettan
Ewabethsblogg
Ewabethsblogg,
Ja och samtidigt känner man tacksamhet för vad man gjort tillsammansnouw.com/ewabethsblogg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229