Avkoppling

Ja det har blivit olika sorters avkoppling mina första semesterdagar.

I går kom äldsta dottern med sambo och barn ner och vi hade en härlig eftermiddag och kväll tillsammans, med gott grillat och goda drycker.

Efter avbokade hotell, ändrade hotellnätter, nybokade hotell och bokad färjeresa så hade de till slut sitt semesterpaket i hamn. I dag steg vi upp kl 6 för att se till att de kom iväg och det gjorde de (en kvart försenade). Färjan hann de med och jag ser på FB att de haft en härlig dag i Rügen och att hotellet var till belåtenhet.

Hotel Sunblick, Altefähr, Binz, Rügen


När de hade åkt gick vi och lade oss igen. Vilken lyx! Och sov nästan till kl 9. Ännu mer lyx!
Det var dimma under förmiddagen, men plötslig lättade dimmolnen och solen lyste sedan från en klarblå himmel med upp till 30 grader varmt. Härligt.

Telefonsamtal med yngsta dottern i Australien hanns också med. Vår son med familj har flyttat in i husvagnen på Ivö för en vecka. Så allt är frid och fröjd. Jag har koll på alla tre barnen! :)

Vår husvagn på Söndremark camping, IvöDet blev solbad och rensning av köksträdgård och växthus och sedan solbad igen. Åt och drack gott på kvällen. Kl 22 på kvällen var det forfarande 22 grader varmt. Härligt.

Nu är klockan snart midnatt, maken sover och själv ska jag också gå och lägga mig.

Känner mig härligt avkopplad och nöjd med mina fyra första semesterdagar ..... och jag har 14 kvar.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229