Australienresenärerna hemma igen

I dag kom Carina, Viktor och Amanda hem igen från Australien. Pappa Magnus hade åkt ner till Skåne i går (sov över hos oss) för att överraska och möta dem på Kastrup. Plötsligt - innan det var dags för mig att sticka ock träna - byttes lugnet ut mot stim och stoj och lite lätt kaos.

Jag var och körde ett dubbelpass på gymmet (Multiträning och Indoor walking) och hemkommen igen åt jag god frukost, duschade och umgicks med dotter och barnbarn.

Innan hallänningarna drog norrut åt vi gemensam Mårtensmiddag. Det var ju Mårten i söndags, den 10 november, men idag bytte vi gåsen mot en anka på 2,4 kg. Den räckte precis till oss alla. Härligt att kunna umgås på ett civiliserat sätt, trots att Carina och Magnus är separerade sedan länge.

När det blev tyst och tomt i huset satte jag mig och jobbade med ett yttrande som ska in till förvaltningsrätten i Stockholm. Under eftermiddagen gjorde jag också försök att få till en förlikning i ett mål där det är utsatt huvudförhandling i veckan. Vi får väl se hur det går.

Det blev en skön eftermiddag med jobb i soffan. Och mindre dåligt samvete eftersom jag i vart fall var hemma och jobbade. I morgon blir det andra bullar. Då ska jag in på kontoret och jobba och till och med ha ett klientbesök.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229