Australien dag 1-3

Ja så har vi kommit fram till Perth. Det blev ingen tid över att blogga under resan, så denna första resebolag får bli en sammanfattning av de första dagarna. Vi reste med Qatar Airways från Köpenhamn till Doha och därifrån till Perth. Qatar Airways var en ny, och trevlig, upplevelse för oss. Checkat in hade vi gjort on-line hemifrån. P g a något tekniskt fel gick det inte att skriva ut boardingkorten, men det löste sig smidigt på flygplatsen. Bagagedroppet tog mindre än en kvart. Flyget var föredömligt punktligt.

Dohas flygplats visade sig vara ganska tråkig. Tur att vår väntan där var mindre en två timmar. Vi tog i alla fall en jättegod frappe med hallonglass.

Från Doha till Perth tog det 10 timmar och lite sömn blev det, även om det inte är som att sova i en säng. Vi var hyfsat pigga när vi kom fram och Annelie mötte oss.Tröttheten kom på kvällen och redan vid 21-tiden började ögonen falla ihop.

Vi sov gott i ny inskaffad säng. I dag åt vi frukost med Annelie innan hon gav sig till jobbet. Morgan körde redan vid 6-tiden. Dagen tillbringade vi hemma. Det blev avkoppling både i solen, som lyste från en klarblå himmel, och i skuggan. Trots solfaktor 20 blev vi röda.


Nu vankas det BBQ, ett måste i Australien.


Ha det bäst!
Ewa

Gillar