Australien - dag 9

Detta blev en dag som gick i slapphetens tecken. Ja, jag var förstås ute på en morgonpromenad som blev 4,9 km lång. Lite oavsiktligt var det, eftersom jag, som avslutning, "bara skulle gå runt kvarteret". Det visade sig emellertid att kvarteret var väldigt långt, ca 1,5 km närmare bestämt. Men, men inte gjorde det någonting att rundan blev längre. Det var bara skönt med extra motion.

I övrigt var det som sagt en relaxing day. Det är skönt med en sådan också och det ger tid för reflektioner och funderingar. Vilket jag ägnade mig en del åt.

En sak jag emellerrtid gjorde var att klippa Sven. Vi trodde att Morgan hade en hårklippare, men det visade sig att han inte hade det. Så vår egen fanns inte med i bagaget. Nu fick vi försöka låna en istället. En av Morgans kompisar hade en som vi fick låna. Det visade sig vara en klippare för djur. Det fanns bara en distanskam och den klippte verkligen kort. Så det blev lite trixande för att få det som jag ville, men det gick. Framförallt var det härligt att kunna vara ute och utföra klippningen.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229