Australien - dag 8

Måndag och ny arbetsvecka för dem som inte har semester. Som vanligt vaknade vi när Morgan startade lastbilen och skramlade med grinden. Somnade sedan om och vaknade när Annelie kom och skulle säga hej då (vid halv åtta). Idag bestämde jag mig för att avstå morgonpromenaden och låta mina hälar med skoskaven vila och återhämta sig. Skoskavet blev inte bättre under gårdagens promenad precis.

Det blev en varm och skön dag. Jag gick faktiskt inte ut i solen förrän på eftermiddagen. Tänk vilken underbar känsla att sitta i skuggan och tycka att det är lagom varmt, och t o m lite för varm emellanåt. Jag älskar det!

Dagen ägnade jag en del åt sociala medier, epost-läsning och att läsa både fack-och skönlitteratur. Det är semester för mig.

På kvällen grillade vi lamm och till det blev det rostade rödbetor med ruccola (hemmaodlat) och fetaost samt couscous. Mycket delikat. På eftervärmen grillade vi persikor och till det blev det underbar vaniljglass. Som vanligt (ursäkta om det blir tjatigt) blev det en skön utesittarkväll.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229