Australien - dag 5

Idag var det ytterligare en avslappningsdag för oss. Som vanligt tog vi god tid på oss för frukosten, som avåts på uteplatsen. Sedan blev det fotbad och fotvård för oss båda och manikyr för mig.

Vädret var bättre i dag, med 29,9 grader i skuggan och växlande molnighet. Regnet, som man väntat på i 6 månader, hade dragit bort igen. Ja ca 6 månader är det sedan det regnade sist, så gårdagens regn var välkommet och efterlängtat.Efter fotvård och lunch gick vi en promenad runt den lilla sjön. Det blev bara en kort tur på ca 2,5 km, men det var skönt att röra på sig. Dessutom var det vackert runt sjön. Vi såg en svart svan, som det är ovanligt att se här.


När Annelie och Morgan kommit hem gjorde vi oss i ordning för kvällen. Det blev besök på en mysig restaurang vid stranden i Fremantle (The Pickled Fig) där vi åt en utsökt måltid.


Vi åt en god köttbit med spenat och svamp. Till det drack vi ett gott rödvin från Margreth River.Innantill begav oss hem igen gick vi en promenad längs stranden och sedan blev det lite sightseeing bland de luxuösa lägenhetskomplexen och villorna i området.Väl hemma i South Lake drack vi kaffe och åt morotsglass. Ungdomarna gick och lade sig, de hade ju jobbat hela dagen, medan Sven och jag satt och njöt av den ljumma kvällen (23 grader kl 23.00) med ytterligare ett glas rött.

Efter att ha jobbat hårt och mycket är det underbart att koppla av och njuta av att inte göra någonting. Annelie har haft dåligt samvete för att hon varit tvungen att jobba, men för oss ha dessa dagarna varit vederkvickande utan några måsten.

Nu stundar helgen och vi kommer att umgås hela tiden ned Annelie och Morgan. Det ska bli roligtoch redan nu smids planer för vad vi ska göra. Mer om detta berättar jag i kommande blogginlägg.

Ha det bäst!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229