Australien - dag 32

Sista dagen här. I kväll bär det hem mot Sverige igen. Jag vaknade strax efter sex, efter att ha fått åtta timmars välbehövlig sömn. I kväll lär det bli annat med sömnen. Vårt flyg avgår från Perth kl 23.00, sedan ska det serveras mat och efter det ska man försöka sova lite. Vi flyger hela natten och är i Doha 05.20 (lokal tid). Doha ligger 5 timmar efter Perth, vilket innebär att resan från Perth till Doha tar ca 11 timmar. Vi ska sedan vänta tre timmar i Doha och flyger därifrån kl 08.30 och landar i Köpenhamn kl 14.00. Den resan tar 6,5 timmar, eftersom Köpenhamn ligger en timme efter Doha.

I dag ska vi, liksom under gårdagen, koppla av hemma i trädgården och huset. Tvätt ska tvättas och torkas. Det går snabbt när man hänger ut tvätten att få den torr. Det sista ska packas och sedan blir det en sista kväll med Annelie och Morgan.

Vi ska vara på flygplatsen ca två timmar innan avgång, dvs kl 21.00 och Annelie kör oss dit (så klart).

Nu har vi ätit den sista frukosten, druckit den sista morgonjuicen. I dag kommer man hela tiden att kunna tänka: -"Detta är den sista......"
Och i kväll kommer vi att krama Morgan och framförallt Annelie för sista gången på ett tag. Vi har emellertid redan börjat planera för nästa återseende. Nämligen till jul då de kommer till Sverige för att fira Annelies 30-årsdag och min 60-årsdag.

Vi hade en skön dag, fast att det emellanåt var mulet och det kom t o m en och annan regnskur. Men det var varmt, ca 30 grader.

Grannen Uta och Morgans mamma Diane och hennes man Glen kom och sade adjö till oss. Det kändes tveeggat att packa det sista. Men vi har haft en härlig semester och nu ska det bli roligt att börja jobba igen.

Nästa blogginlägg kommer jag att skriva från Sverige.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229