Australien - dag 30

Trots smärtorna hade jag en hyfsat bra natt. Vi hade talat om att åka med Annelie till kontoret och att gå och shoppa på det stora shoppingcentret Carousel. När jag steg upp kände jag mig i hyfsad form, även om jag haltade p g a smärtan i höger stortå, som jag nog slog i asfalten när jag föll. Så sagt och gjort. Vi gjorde oss i ordning och åkte med Annelie.

På hennes kontor träffade vi hennes chef Noman och några av säljarna. Där drack vi en kopp kaffe i väntan på att affärerna skulle öppna kl 9. Annelie körde oss bort dit.

Carousel var verkligen ett stort shoppingcenter och vi traskade runt där i fyra timmar. Det blev inköp både till mig och barnbarnen, samt tack-för-besöket-presenter till Morgan och Annelie (bara nyttoprylar). Något i Svens storlek, som han ville ha, hittade vi inte. Vi tog också en paus och åt sushi på en shushibar. Underbart goda.

Klockan ett hade vi bestämt att Annelie skulle komma och hämta oss och vi körde sedan till en restaurang som låg vid floden, där vi åt makalöst goda calamares. Sedan körde hon sina "gamla" föräldrar hem, så att vi skulle slippa åka tåg och buss. Det var nog tur för vid det laget kände jag mig ganska slut, men nöjd med inköpen. Hon är så go vår dotter.

Resten av dagen blev det avkoppling både i skuggan och i solen. Vi slog också in presenterna till Annelie och Morgan.

På kvällen bjöd Annelie på god kinesisk wok och så fick de presenterna. Kvällen avslutades med lite förtroligt prat oss svenskar emellan. Morgan, som stiger upp tidigt på morgonen, hade redan gått och lagt sig.

Nu närmar sig semesterns slut och man blir faktiskt lite vemodig. Vi har haft en underbar tid här. Men som sagt "underbart är kort, alldeles för kort".

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229