Australien - dag 28

Trots att det blev sent igår vaknade vi vid vanlig tid. Alla var pigga och friska (utom Morgan) och solen sken som vanligt.

Vi tog det lugnt under förmiddagen och det var härligt att sitta i skuggan och läsa och bara slappa. Vi hjälptes alla åt att bära undan lite bråte från det f d staketet mot grannen.

Lunchen bestod av, goda, rester från gårdagen. Sedan blev det lite solbad resten av eftermiddagen. På kvällen blev det BBQ på lamm. Ännu en härlig kväll. Morgan, som ska upp tidigt i morgon och jobba, lade sig tidigt. Sven, jag och Annelie satt och pratade fram till kl 22.30. Det gäller att utnyttja stunderna tillsammans nu sista veckan. Redan har vi börjat planera för nästa gång vi ska träffas. Det blir till jul i år, då Annelie och Morgan kommer till Sverige.

Nu går vi alltså in på vår sista vecka här och jag märker att jag börjar tänka framåt, till nästa vecka när vi börjar jobba igen, men framför allt att vi vill planera för vad vi ska göra de sista dagarna. Plötsligt är inte tiden obegränsad längre, utan det gäller att hinna med det vi vill göra innan det är dags att åka hem.

Vi har haft en underbar semester och en underbar vistelse här (igen). Morgan vill att vi ska komma när han fyller 30 och det är om två år, dvs 2015. Så det blir väl till att börja spara till det. Vi vill naturligtvis gärna komma tillbaka om två år. Vi älskar Australien och att vara hos Annelie och Morgan!

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229