Australien - dag 19

Dagen ägnades åt arbete (fast att det var Good Friday). Annelie stack i väg till redaktionen, Sven och Morgan fixade med muren och jag tvättade, hängde tvätt, gjorde morotsglass och maränger.

Morgan var riktigt arg för killen som skulle göra muren hade utlovat att den skulle vara klar i dag. När vi var i Margaret River kom han plötsligt på att han skulle på begravning på tisdagen. Han jobbade således med att gjuta botten i måndags. Sedan fick inte Morgan tag på honom. Nu när vi kom hem visade det sig att han hade mätt fel och placerat pelarna fel. Tack och lov hade han inte gjort mer än botten och nu fick Morgan och Sven rätta till det.

På kvällen var vi hos Diane (Morgans mamma) och hennes man Glen. Även Dianes ena bror och hans familj samt Morgan kompis Wes och hans flickvän var där. Vi började med att spela krocket och gick sedan husesyn i Dianes och Glens nyinköpta hus. Sedan blev det god mat och drick, samt trevligt samspråk resten av kvällen.

I Australien äter man mycket "seafood" till Påsk och traditionsenligt var det det som vi bjöds på. Bl a goda räkor och musslor.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229