Australien - dag 13

I dag bär det iväg ut i det blå. Eller ut i bushen om man så vill. Vi vaknade vid 7-tiden (alla utom Annelie, som hade bestämt sig för att sova till kl 8). Killarna gav sig ut och började jobba direkt för att bli klara.

Själv satte jag mig i sängen och kollade mail och bloggade. Vilken mysig känsla att bara kunna njuta av att vara kvar i sängen och inte ha några måsten eller tider att passa. Att ha semester är ju just det som det handlar om. Att njuta av ledigheten, göra sådant som man inte gör annars och att bara vara.

Nåväl morgon och förmiddag kommer att ägnas åt att packa och förbereda resan. Det tar ca 3 timmar med bil från Perth till Margaret River och vi kommer väl att komma dit vid 14-15-tiden om allt går som det är tänkt. Det ska bli spännande.

Vi ska bo i en stuga som heter Coppin Cottage och via denna länk kan ni läsa mer om den: Coppin Cottage, Margaret River. I Margaret River ska vi göra dagsutflykter till olika vingårdar, men även sola och bada samt promenera på vandringsslingorna runt stugan. I Coppin Cottage ska vi bo tills på onsdag och sedan blir det förhoppningsvis ett par nätter på ett beachhotell.

Eftersom det inte finns något Internet i stugan kommer det inte heller att bli någon blogg på ett par dagar. Jag återkommer med bloggen till påsk, när vi är hemma i South Lake igen.

Ha det bäst kära bloggläsare.
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229