Australien - dag 12

Till skillnad från går dagen blev detta en aktiv dag. Den startade med att jag gick ut en morgonpromenad på 3,8 km. Skönt och skoskaven, som börjar läkas, kändes inte så mycket.

Efter frukosten började vi flytta växter på framsidan av huset. På måndag ska det komma killar och bygga upp en mur och sätta staket och allt förberedelsearbete måste vara klart då. Växterna vi flyttade var planterade i brevlådan. Ja den består alltså av en brevlåda murad med tegel + en del där det finns planterade växter. Sven och Morgan försöker flytta hela i går, men den var för tung, så nu måste den delas.

Efter växtflyttningen gav sig Sven på att slå sönder planteringsdelen och det gick bra tills två skiften tegel återstod.

Så långt komna var det dags för lunch, som blev en god tonfisksallad och sedan unnade vi oss lite solbad.

På eftermiddagen kom Morgan hem tidigare och han och Sven började ta ner de gamla staketen och att gräva och förbereda för den nya muren. De höll på till vid 19-tiden och sedan åt vi alla en god måltid med auberginsuffle' som entré och pasta med hemgjord pesto och bacon till huvudrätt.

I morgon bär det iväg till vindistriktet Margaret River, där vi ska vara några dagar. Vi kommer hem igen till påsk. Det innebär att vi inte är här när muren ska byggas och Sven och Morgan måste bli klara med förberedelserna innan vi åker i morgon.

Om ni undrar var alla bilder blir av så kan jag förklara det. Annelie och Morgan har begränsat Gb som de kan ladda hem och tydligen hade vi överskridit den gränsen. Så därför har internet krånglat och varit rysligt långsamt. Därför har jag avstått från att lägga till bilder i bloggen, men det kommer.

Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229