Åtta dagar kvar

Jag nu är det bara en arbetsvecka kvar innan semestern börjar.
Nedräkningen har verkligen börjat på allvar och vi har börjat planera vad vi ska ha med oss och vad vi behöver göra och förbereda innan resan.
Min viktminskningsblogg har kommit att innehålla så mycket mer än bara viktminskningen och det har känts bra för mig att kunna blogga om annat än bara vikten. Det är inte bra att bli för fokuserad på viktresan.

Nu ska vi som sagt snart ut på en annan resa. Det ska bli jättespännande. Det blir vår första kryssningssemester och vi är väldigt förväntansfulla. Framförallt ska det bli roligt att vara ett stort gäng som åker tillsammans och det ska bli härligt att "bara vara". Det kan tyckas att det är många dagar vi är på sjön, utan "strandhugg", men det kan vara skönt att koppla av och njuta av båtens faciliteter utan att "härja runt" varje dag.

Till vår stora glädje kom våra nya handbagage i går:
Jag köpte dem via Groupon med 72 % rabatt. De kostade 549 kr per styck + frakt 149 kr för båda . Märket är engelska NoMad. De väger bara 2,5 kg och är verkligen jättefina med bra inredning.
 
Det ska bli roligt att få börja packa både dem och våra resväskor. Det svåra är att inte ta för mycket grejer med sig. Jag har en tendens att alltid packa för mycket och sedan visar det sig att jag bara använder hälften av det jag tagit med. Men det är klart på båten kommer vi ju att byta om varje kväll innan middagen, så en del kvällsstasser kan man säkert plocka med.
 
 
 
När vi väl åkt i väg på vår resa kommer bloggen att förvandlas till en "reseblogg". Jag hoppas att Internet (wi-fi) kommer att fungera hyfsat på båten. I vart fall så finns det ett sådant, så lite kontakt med omvärlden kommer vi förhoppningsvis att ha.
 
Närmast är att sista arbetsdagen denna veckan ska avverkas och sedan kommer vi att åka till Ivö under helgen, för att hämta hem husvagnen och ställa den hos sonen i Rydsgård för vinterförvaring. Då får jag träffa barnbarnen också och det ska bli härligt.
 
Ha det bäst!
Ewa
 
 
 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229