Att lyssna på sin kropp

Nattsömnen var inte lika bra som tidigare. Sov oroligt och vaknade flera gånger, men somnade förvisso om igen. Det berodde nog på kaffet som jag drack i går kväll efter middagen. Hur som helst så kändes det ganska motigt att gå ner till stranden för morgonpromenaden. Jag gick ändå ner och var också med på Strandfysen och solhälsningen. Jag kände emellertid att jag nog inte skulle vara med på alla passen i dag. Så jag var med på Skivstång och Cirkelfys på förmiddagen, men inte styrketräningen på utegymmet. Kände helt enkelt att jag inte pallade att gå bort dit (1 km från hotellet). Istället stannade jag kvar vid poolen och njöt av sol och bad.

Jag konstaterade också att till viss del berodde min ”låga känsla” på att jag nog inte druckit tillräckligt. Så jag tog några vätseersättningstabletter för att motverka det.

Inte heller Wod-passet på stranden deltog jag i, men jag var med som åskådare och fotograf.

Så här såg mitt träningsschema ut i dag. Jag var alltså med på fem av sju pass. Ändå ganska hyfsat. Och ganska lagom.

Gänget jag tränade med på Skivstång och Cirkelfys

Det blev alltså en mellandag för mig idag, men i morgon ger jag järnet igen. Dessutom innehåller inte den dagen så många pass. Vi ska istället bl a ha föreläsning om målbildsfokus.

Här är förresten gänget som tränade Wod på stranden i kväll.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229