Att jobba vid havet

I dag hade jag besök av nya klienter och medan jag var och fixade avtal och fullmakt ägnade de sig åt att beundra utsikten. Vi har ju utsikt över tre av fyra håll. Det är faktiskt så at det är oerhört stimulerande att jobba på ett kontor så nära havet. Jag tror faktiskt att vår härliga miljö vid havet, småbåtshamnen, fiskehoddorna och bron betyder mycket mer än vi faktiskt anar. Jag tror att det påverkar vårt undermedvetna i positiv riktning.

Nu har kajen, kajpromenaden och gästhamnen blivit klar och vi har fått något nytt att titta på. Barnen har nämligen hittat en ny badplats och varje dag är där barn som badar precis nedanför vår balkong.

Vi är inne i August, men sommarvärmen stannar kvar. Ja August är ju även den en sommarmånad. Vi kan njuta av att sitta ute på balkongen antingen på lunchen eller fikat eller både ock. Även det en bonus och en njutning under arbetstid.

En annan bonus blev det för mig idag när jag kom hem och Sven och Annelie hade hämtat ett paket till mig från Footway. Det innehöll två par skor och båda passade perfekt.

Nu är det dags att krypa till kojs för att orka med morgondagens arbete, som jag hade tänk börja extra tidigt. Det börjar hopa sig lite väl mycket arbete nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229