Att försova sig

Nu går det snart utför!

I går hann jag inte gå någon promenad eftersom vi skulle packa ihop husvagnen och dra från ön. När vi kom hem blev det att packa upp och sedan hade jag jobb att göra. Så promenaden fick "stryka på foten". Första gången sedan den 6 augusti som jag inte tog min dagliga promenad. Jag har alltså promenerat dagligen i 12 veckor.Och vad händer idag?

Vi hade strömavbrott i dag och jag fick ställa om klockradion. Förmodligen kom jag åt volymknappen, men dessutom - vilket var värre - glömde jag att slå till väckningen. Så i morse vaknade jag 06.22 och konstaterade - Vi har försovit oss!

Så för andra dagen i följd blev det ingen promenad. Vanligtvis sätter klockradion igång 05.15 och jag kör Mental Träning och sedan blir det promenad. Jag brukar vara hemma från promenaden vid 06.30-tiden. Så när man vaknar 06.22 blir det inte tid för promenad. Inte om man ska komma i hyfsad tid till jobbet (och hinna med allt innan semestern).

 
 
Trots att jag försov mig så kände jag ingen stress. Det måste bero på den Mentala Träningen. Numera ska det mycket till innan jag stressar upp mig eller retar mig på saker och ting (eller människor). Så jag tog det i samma takt som vanligt med dusch och frukost, och naturligtvis att ge sig tid att läsa morgontidingen i lugn och ro.
 
Måndagar är alltid hektiska dagar hos oss. Dessutom har vi öppet telefonerna till 18.30. Så även i dag. Ofta kan man konstatera att man inte hunnit med så mycket som man hoppats när arbetsdagen är slut. När klockan var 19.30 bestämde jag mig för att lämna kontoret och fortsätta arbetet hemma.
 
Mycket ska som sagt hinnas med och dessutom ska vi börja packa, nu när det bara är fyra dagar kvar till semesterkryssningen.
 
Ha det bäst!
Ewa

Gillar

Kommentarer

Gabriella Bengtsson
Gabriella Bengtsson,
Ha ha som det kan bli.. Hur länge blir ni borta 😊) Och vart bär det av? 😊)www.blogger.com/profile/045892188417910566
Ewa Wressmark
Ewa Wressmark,
Ja - ibland är det precis som att kroppen säger till en hur det ska vara.

Vi åker på Kryssning med Norwegian Cuise Line från Barcelona till Miami (13 dagar) med stopp på Azorerna och Jungfruöarna. Sedan är vi två nätter i Miami. Nästa etapp är 4 dagars Kryssning i Bahamas med stopp på Grand Bahama Island, Nassau och rederiets egen ö Great Stirrup Cay. När vi är tillbaka i Miami åker vi på sista etappen, nämligen tre dagar i New York där vi ska bo på ett hotell på Manhattan.
www.blogger.com/profile/007453078884162658
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229